naamloos

NIEUWS

 


April 2017

De i9 waterfles in de HAPPINEZ
Happinez is het magazine voor wie op zoek is naar verdieping, inspiratie en inzichten en daarbij met beide benen op de grond wil blijven staan.

Lees een jaar Happinez en voel je fit en in balans met deze chakra waterfles


 
Chakra waterfles

Happinez is als een papieren mini-retraite. Met een jaarabonnement ontvang je acht keer per jaar de mooiste verhalen, prachtige beelden en verrassende inzichten.

Water uit deze fles smaakt alsof je het net uit een helder bergbeekje hebt getapt. Hoe dat kan? Volgens de makers zorgt de ronde informatie-tag op de fles ervoor dat gewoon kraanwater weer zuiver en vitaal wordt en brengen de gekleurde banden je chakra’s – de subtiele energiecentra van ons lichaam- weer in balans. De stroeve banden zorgen voor een goede grip.

Wil je meer weten over deze kleurentherapie-uit-een-flesje? Kijk op i9fles.nl

Cadeau bij een jaarabonnement op Happinez voor € 49,50
zie
www.happinez.nl 
 

 

Na het succes van vorig jaar gaat het weer gebeuren! Dan staan we namelijk weer op Lotus, de grootste beurs op het gebied van mindfulness, opleidingen en gezondheid van Nederland. We nodigen je van harte uit om onze stand op zondag 13 maart 2016 te bezoeken.

Op Lotus laten we je kennis maken met de I9 Fles. Deze waterfles geeft je drinkwater weer levenskracht. Het water krijgt mbv de informatie button zijn geordende moleculaire structuur terug, waardoor het weer herkenbaar en makkelijk opneembaar voor je lichaam is. Het water uit de i9 Fles smaakt zachter, voller en ronder.

De i9 Fles is verkrijgbaar in 9 kleuren voor extra individuele ondersteuning door middel van zgn kleurentherapie.

Natuurgeneeskundige Carla Roodenrijs www.allergiepraktijk.nl zal in onze stand aanwezig zijn om de voor jou meest passende kleur (gratis) uit te testen! Uiteraard kun je daarna proeven hoe het water uit de fles, van je specifieke kleur, voor jou smaakt.


Op 13 maart 2016 staat de grootste spirituele beurs (met de meeste én leukste bezoekers!) van Nederland in het teken van KLEUR, een thema dat zich zal vertalen naar de workshops, opleidingen, lezingen, catering én het aanbod van spirituele producten en diensten. Kom bijvoorbeeld mee-kleuren bij de reuze mandala, je aura laten lezen, kleurrijke kunst bewonderen en laat je inspireren door de vele kleurrijke deelnemers.Naast kleur, blijft gezondheid opnieuw een belangrijk thema op de Lotusbeurs: dit is één van de weinige plaatsen om je echt breed te oriënteren op nieuwe en bestaande alternatieve opleidingen. En daarbij, zoals elk jaar lekker snuffelen en dwalen bij de stands met (nieuwe) opleidingen, kristallen, etherische oliën, spirituele sieraden, boeken en andere bijzondere artikelen die je nergens anders vindt. En geniet dan tussendoor even op je gemak van onze biologische catering, terwijl je kijkt naar een demonstratie of meedanst met een van de energetische optredens op het activiteitenplein.


Bestel vast je entreekaarten via  http://www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2016
Als je bij het bestellen onze speciale kortingscode 16LOT10143 gebruikt, dan betaal je €10,- in plaats van €17,50 aan de kassa.

Wij hebben er weer zin in!
We zouden het leuk vinden als je een glaasje komt drinken, hopelijk tot 13 maart in Houten!Met hartelijke groet,

Evert, Ilona, Carla en Bianca
Team i9 Fles 

www.facebook.com/i9bottlenederland


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN