naamloos

WEDERVERKOOP

 
     
Wij zijn de hoofd distributeur van de i9 ® Informed Water Bottle in Nederland.

Heeft u een praktijk, (web)winkel, sportschool? En vindt u de vitaliserende i9 fles een goede aanvulling op uw assortiment?
Maak dan een afspraak met Ilona Langkruis 06-14193222 of Evert Elzenaar 06-23571505 of neem contact met ons op via de contactpagina.

De i9bottle is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen frequentie/licht energie, welke gemakkelijk door het vitale water wordt opgenomen. Kleurentherapie via vitaal water heeft een krachtige werking.
Het is belangrijk dat de kleur "resoneert" met de persoon die eruit drinkt.
De kleur kan het best worden bepaald door het onderbewustzijn van de persoon aan te spreken met behulp van een kinesiologie-techniek, die blootlegt in welke delen van het lichaam de kleuren en chakra's zijn verzwakt. Door uit de juiste kleur fles te drinken, kunnen we het verzwakte gebied opnieuw uitlijnen. Lees hier meer over het belang van kleuren

Minimale afname (bij eerste bestelling) : 9 stuks (alle kleuren)
Wil je de i9 fles verkopen in België? Ga dan naar de website www.i9bottle.be voor meer informatie.
 
     
 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN