i9 mobiele water vitalisatie

i9 ENERGY PLACEMAT

i9 ENERGY PLACEMAT
40.95
InStock
Levertijd: Verz. binnen 1 werkdag
Kleur
Aantal

ENERGY PLACEMAT
 

  • VITALISEERT VOEDSEL door het verbeteren van het energie potentieel. Watermoleculen hebben meer bio-fotonen energie, voedsel bederft langzamer, de vitale energie wordt verhoogd.
  • HARMONISEERD DE ENERGIE, negatieve energie in voedsel wordt omgezet in positieve energie.
  • HER-STRUCTUREERD WATER in voedsel en dranken door positieve informatie en reinigt het ongewenste geheugen van chemische frequenties en energieverontreiniging.
  • BIO-ENERGETISCHE VOEDING is een belangrijk onderdeel van onze energie die afkomstig is van voedsel. Geïnformeerd voedsel zit vol met vitale licht energie. Dit is de energie die ons lichaam absorbeert, waarmee we gezond en vitaal kunnen blijven.
  • VERBETERT HET ALGEHELE WELZIJN - door het verbeteren van de energie van eten en drinken, zijn we minder moe na de maaltijd en hebben we meer energie voor onze dagelijkse activiteiten.

 

 

Door voedsel of dranken op de Energy Placemat te plaatsen kan op eenvoudige wijze de negatieve invloed, waaraan voedsel is blootgesteld, opgeheven worden.

Naast verschillende manieren van opslag, transport en handelingen in magazijnen, wordt het grootste deel van het voedsel dat in supermarkten verkrijgbaar is uiteindelijk gescand met een optische scanner. De productcode wordt gescand aan de kassa. Er vindt een overdracht van informatie plaats, waardoor voedsel, dranken en andere voorwerpen met chaotische informatie worden doordrenkt. Door elk product even op de Energy Placemat te plaatsen, voordat het wordt geconsumeerd, wordt het beste potentieel in alle levensmiddelen geactiveerd.

Dit zal resulteren in gezond voedsel dat de beste energie- en informatiewaarde heeft. Voedsel is een trilling die het organisme accepteert en niet de grammen die een weegschaal laat zien.

De invloed van barcodes op de kwaliteit van voedsel is gemeten door Prof. Dr. Peter Bukovec met behulp van GDV (Gas Discharge Visualisation).

Barcode – Invloed / B.Eng. Martin Gunter, Laufen Oberbayern Preis Strich Codes.

Door de overdracht van informatie tijdens het optisch scannen wordt de informatie ook door het product, voedsel of geneesmiddel geabsorbeerd.

Net als alle geometrische vormen zendt de barcode straling uit als een energiezuinige antenne. Het werkt als een zender van straling, die kan toenemen door optisch scannen en door zonlicht. De kracht van de barcodestraling wordt vergroot en geactiveerd door bewegend licht. De optische scanner verhoogt de bio-energetische vervuiling van barcodes.

Elke vorm van licht in beweging activeert bepaalde processen wanneer ze in contact komen met barcodes. Zelfs tl-lampen die 120 keer in een seconde flikkeren, kunnen de codes activeren.

Elk levensmiddel, voedsel of drank, dat een barcode draagt, kan energetisch worden verontreinigd. Wanneer het wordt gescand, wordt het energie-informatiepotentieel beperkt, beschadigd of vergroot.

Geen van de genoemde effecten zijn gunstig, dus wij adviseren om alle boodschappen 1 minuut op de geïnformeerde Energy Mat te plaatsen.

Op deze manier kan het lichaam weer optimaal profiteren van voedsel en dranken en zorgen voor een goede gezondheid en welzijn voor jezelf en je gezin.

Op de Placemat staan gecodeerde universele gegevens als de energie van vormen, kleuren en numerieke algoritmen. De afdruk heeft geen invloed op de oorspronkelijke informatie die van nature in het product aanwezig is.


Eenheden in het pakket: 1 stuk
 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN