i9 mobiele water vitalisatie

i9 FLES WIT-PURITY

i9 FLES WIT-PURITY
i9 FLES WIT-PURITY
i9 FLES WIT-PURITY
49.95
InStock
Levertijd: Verz. binnen 1 werkdag
Aantal

i9 Purity – Je bent het Licht van Vrede en Perfectie

Wit licht bestaat uit alle kleuren van de regenboog die samensmelten tot één geheel. Als je dit terugkoppelt naar de chakra’s, brengt de kleur wit, je de eigenschappen van alle kleuren. En dit is perfecte balans. Algemeen staat wit voor de eigenschappen van het brengen van bescherming en je goddelijke verbinding met je lichaam.

De kroon chakra staat voor zuiver bewustzijn en innerlijke wijsheid. De kroonchakra wordt gelinkt aan onze hormonen en wordt voorgesteld door de kleur wit of violet. De kroonchakra speelt een rol bij het loslaten van karma, fysieke actie met meditatie en mentale actie. De witte energie van deze chakra zuivert onze gedachten en brengt onze energie in balans.

Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn subtiele energie centra in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen.Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.

 

Inhoud: de fles heeft een inhoud van 650ml
 

Reinigings Instructies

De binnenkant

Reinig de binnenkant van de i9 Fles met een flessenborstel en/of met een azijn oplossing. Doe ongeveer 0,5 dl azijn in de fles en vul dit aan met water. Laat de fles hiermee10 minuten staan, laat de fles open (zonder dop), en spoel de fles vervolgens goed na.

De buitenkant

Reinig de buitenkant van de i9 fles uitsluitend met water en oefen hierbij nooit druk uit op de informatie button. Gebruik géén alcohol of andere schurende/bijtende middelen. Deze kunnen de informatie button beschadigen!

Waarschuwing!

De i9 Fles is niet geschikt voor de vaatwasser! Gebruik de i9 Fles ook niet in de magnetron of op een hittebron en plaats de fles niet in de vriezer! De informatie button kan hierdoor beschadigd raken en de product garantie zal hierdoor vervallen. oefen nooit druk uit op de informatie button! Beschadigde buttons kunnen hun water- structurerende eigenschap verliezen!
 

Opmerkingen

- Geïnformeerd water heeft een sterk reinigend effect. Sommige mensen ervaren in het begin een lichte detoxificatie reactie (milde diarree, veel moeten plassen, lichte hoofdpijn enz.). Dit verdwijnt doorgaans na een paar dagen vanzelf. Als de klachten aanhouden is het verstandig om uw arts te raadplegen.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

i9 FLESSENBORSTEL€ 12.00
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN