logo i9 200 x 95 px rainbow
  

VILI POZNIK - UITVINDER EN OPRICHTER VAN DE POZNIK TECHNOLOGIE - TP


Vili Poznik, geboren in 1933 in Slovenië, studeerde installatietechniek. Zijn belangrijkste doel is om mensen te helpen en de kwaliteit van leven te verbeteren, aangezien zijn toegankelijke uitvindingen de gezondheid en het welzijn verbeteren. Tijdens het maken van zijn vele uitvindingen werkte hij samen met ziekenhuizen, klinieken, universiteiten en wetenschappers uit verschillende vakgebieden in binnen- en buitenland. In zijn werk richt hij zich op de vakgebieden fysische geneeskunde en informatietechnologie, die gebaseerd zijn op kwantumfysica.


De innovaties van Vili Poznik hebben voornamelijk betrekking op de kwaliteit van water, lucht en voedsel. Ze verbeteren het welzijn, de gezondheid en onze energietoestand. Hij is een productie-ingenieur van beroep, hij bedenkt al meer dan 60 jaar en vindt nog steeds ongelooflijke producten uit die ook te koop zijn. Zijn reis van uitvinder begon al op de middelbare school. Hij heeft een enorme hoeveelheid producten gemaakt en is een pionier op het gebied van geïnformeerde producten.
De uitvindingen van Poznik zijn ontwikkeld door professionele samenwerkingen met grote ziekenhuizen, klinische centra, universiteiten uit heel Europa, de VS en voormalige staten van de Sovjet-Unie, evenals gerenommeerde wetenschappers van verschillende beroepen, waaronder universiteitsprofessor dr. Gerald Fischer, universiteitsprofessor dr. Kokoschinegg, professor aan de universiteit dr. Jeglič, universiteitsprofessor dr. Turk, professor dr. Maar, universitair docent dr. Škokljev en vele anderen.

Met zijn werk heeft de heer Poznik 69 patenten, prototypes en verschillende merken gegenereerd. Zijn werk werd alom geprezen en erkend in de internationale professionele innovatiegemeenschap, wat resulteerde in 93 officiële certificaten, prijzen en medailles. Misschien wel de meest erkende prijzen zijn die van internationale tentoonstellingen in Pittsburgh (VS), Duitsland (IENA) en Zwitserland (Genève). De collectie bestaat uit zo'n 23 gouden, zilveren en bronzen medailles.
Lees hier het interview van VILI POZNIK (in het engels)
 © i9fles.nl
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN