logo i9 200 x 95 px rainbow


Kristallen fotografie volgens Dr. Emoto

Foto 1: het bevroren kristal van het basis water.
Foto 2: het bevroren kristal van i9 water. 
De bevroren waterkristallen van water uit de i9 fles laten een ongelooflijke positieve verbetering zien!

 
      


Dark Field Test
Dark Field-testen maken het mogelijk de vormen en andere eigenschappen van individuele bloedcellen te evalueren en laten zien hoe het bloed zich in het lichaam gedraagt, wat een duidelijk beeld geeft van de gezondheid op cellulair niveau.
Het voordeel van deze analyse is dat aandoeningen sneller kunnen worden opgespoord, terwijl het probleem zich in de beginfase bevindt.


 

Conclusie van de bloedanalyse in het laboratorium:

Foto 1: Voor de consumptie van i9 water.
Foto 2: De consumptie van i9-geïnformeerd water biedt ongelooflijke gezondheidsveranderingen op bloedcellen.
Een uur na het drinken van i9 water zijn de cellen beter gerangschikt, bieden een goede doorbloeding en voorzien de kleinste haarvaten van de nodige energie.


GDV-tests ( Gas Discharge Visualization)

Het Institute of Electrophotonics in Berlijn heeft de i9 geïnformeerde waterfles het Certificate of Excellence toegekend. Wetenschappers vergeleken de energietoestand van water in een gewone fles met een i9-fles door een GDV-camera te gebruiken. De analyse toonde aan dat de foton-emissie in de i9-geïnformeerde waterfles 6-7% hoger was dan in zijn tegenhanger, wat aangeeft dat i9-water een hoger energie gehalte heeft. 
Een gedetailleerd onderzoek onthuld dat drinkwater uit een i9 geïnformeerde waterfles het menselijke energetisch bioveld verbetert en het stressniveau verlaagt in vergelijking met drinkwater uit een normaal glas.


 

Resultaat van Foton emissie: na 24 uur was de foton-emissie van het water in de i9 flessen hoger dan die van placeboflessen.Resultaat lichaamsenergie test
:
Bij de mensen die het i9 water dronken was de lichaamsenergie na 60 minuten meer toegenomen dan bij de mensen uit de placebogroep die water uit een normaal glas dronken.

Resultaat stressniveau: Het gemiddelde stressniveau daalde bij de i9 testgroep na 60 minuten.


Conclusie van het Institut fur elektrophotonik in Berlijn:

De i9 fles beïnvloedt het water positief.
Het drinken van water uit de i9flessen heeft een positieve invloed op de conditie van het menselijk lichaam:
het verhoogde het energieniveau, verminderde het stressniveau en harmoniseerde het functioneren van het menselijk lichaam.
 

De allium test
De zogenaamde “uien testen” worden beschouwd als de standaard milieucontrole tests, en worden gebruikt als bio-indicator in de evaluatie van milieuvervuiling. Het wordt beschouwd als een zeer efficiënte wetenschappelijke procedure in onderzoeken naar waterkwaliteit.

De Allium test is een test die gebruikt wordt bij het vaststellen van genotoxiciteit* van de ecosystemen op aarde – water, bodem, lucht, en andere media. De frequentie van chromosomale afwijkingen bevindt zich in de uiteinden van de wortelcellen van de geteste plantenwortels van de gewone ui (Allium cepa L.), waar het bewijs van mogelijke genotoxische stoffen* wordt verstrekt. De test houdt rekening met de uitgebreide invloed en onderlinge afstemming tussen genotoxische stoffen* en genetisch materiaal (chromatine, chromosomen).


i9-blog-water-and-contamination-why-i9

De uien testen (Allium tests) geven onverzettelijk bewijs van de kwaliteit van het water en in tegenstelling tot chemische tests, tonen ze de uitgebreide effecten van vervuiling, niet alleen de aanwezigheid van bepaalde stoffen zoals onderzocht door methoden uit de analytische chemie. 

Wat zijn Chromosomen?

Chromosomen zijn de structuren die genen bevatten. Genen zijn de afzonderlijke instructies die ons lichaam vertellen hoe te ontwikkelen en functioneren. Zij regelen fysieke en medische kenmerken zoals haarkleur, bloedgroep en gevoeligheid voor de ziekte.

Veranderingen die invloed hebben op de structuur van chromosomen kunnen problemen met groei, ontwikkeling en werking van de systemen van het lichaam veroorzaken. Deze veranderingen kunnen vele genen langs het chromosoom beïnvloeden en de eiwitten in deze genen verstoren.

i9 Testresultaten

Terwijl de ui testresultaten niet alleen eenduidig zijn, wat betreft de kwaliteit van water, tonen ze ook duidelijk de effecten van vervuiling aan, wat niet het geval is met chemische tests. Het is bewezen dat de genotoxiciteit* van water in de i9 geïnformeerde waterfles aanzienlijk werd verminderd.Verschillende voorbeelden van chromosoomschade in metafase cellen verkregen uit de meristeme worteltype cellen van een ui (Allium. cepa L.): één beschadigd chromosoom (A), vier beschadigde chromosomen (B), acht beschadigde chromosomen (C), heel het chromosoom garnituur is beschadigd(D).

 

Voorbeelden van een serie uien die gecultiveerd werden gedurende 72 uur in verschillende concentraties MMS: 100 ppm (A), 10 ppm (C), 1 ppm (E), 0,1 ppm (F), 0,01 ppm (D) and 0,001 ppm (B).

Naar aanleiding van de resultaten van algemene toxiciteit en het genotoxiciteitsniveau* tussen de positieve en negatieve controlestalen van behandeld leidingwater (originele i9 geïnformeerd waterfles), kan men concluderen dat het water uit de i9 waterfles een lager genotoxisch* niveau heeft dan gewoon kraanwater.

Behandeling in overeenstemming met de originele technologie (de originele i9 geïnformeerd waterfles) vermindert het niveau van de algemene toxiciteit, alsmede het niveau van de genotoxiciteit* (p = 0,0325 <0,05 – Fisher’s Exact Test). De kwaliteit van het water wordt verbeterd.

* Een genotoxische stof is een chemische stof of elektromagnetische straling die het DNA beschadigt en zo erfelijke veranderingen kan veroorzaken.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN