logo i9 200 x 95 px rainbow

 
DE TP-TAG BRENGT LEVENSENERGIE EN HARMONIE TERUG IN WATER

De i9-fles heeft een krachtige siliconen tag die is ontwikkeld door Poznik Technology (TP). TP-technologie wordt ondersteund door 30 jaar onderzoek en innovatie en is ontwikkeld door een team van uitvinders van wereldklasse, die meer dan 90 internationale prijzen en erkenningen hebben ontvangen.

Door de innovatieve TP-Tag, in het hart van de fles, krijgt het water uit de i9 fles weer een positieve invloed op ons lichaam, zoals de natuur het bedoeld heeft.


De TP-technologie maakt gebruik van een micro-kosmisch energiesymbool - de bron van informatie - om het water positief te beïnvloeden, qua structuur en informatie-eigenschappen, en vervolgens ons lichaam.

Het energiesymbool wordt versterkt door een nauwkeurige selectie van informatie (trillingen) in de vorm van codes. De informatie wordt overgebracht en geharmoniseerd met een orgon-emitter in het Poznik-lab.

Het vitale TP water neemt de energie van kleur gemakkelijk op, waardoor het tevens kan worden ingezet als krachtige kleurentherapie.

  

Water uit de i9 fles bevat vervolgens alle eigenschappen die gelijk zijn aan die van het gezondste levende water voor een actief en gezond leven. De banden op de fles, die in verschillende chakrakleuren verkrijgbaar zijn, stellen de gebruiker verder in staat om hun potentieel ten volle te benutten.

Deze harmoniserende fles kan worden gebruikt door iedereen die proactief is in het verbeteren en behouden van hun gezondheid en welzijn.

Dankzij deze innovatieve aanpak zijn we in staat om op elk moment alle nuttige vibraties die ons lichaam nodig heeft te finetunen en in evenwicht te brengen.

De TP-Tag heeft een levenslange werking. 

          

       


 
   GARANTIE
 
30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie


Bij ontevredenheid zullen wij binnen 30 dagen na aankoop elk onbeschadigd i9 product vergoeden, zonder verdere vragen.


i9 tag – een levenslange garantie

Op elke i9 geinformeerde chip zit een levenslange codering garantie. Let op: bekraste of op een ander manier beschadigde chips worden niet vervangen. 

i9 garantie
Aantoonbare defecten: Producten met aantoonbare afwijkingen of defecten worden vervangen.
Gebroken fles: i9 flessen zijn voorzien van een beschermende siliconenrubberen ringen. Deze bieden echter geen garantie tegen gebroken flessen / glasbreuk.

Let op: gebroken of beschadigde flessen worden niet vervangen.

© i9fles.nl