i9 mobiele water vitalisatie
Posted on Posted in i9 Technology, Informed water, Science

 

Drinken uit de i9 waterfles geeft je meer energie en helpt om je stressniveau te verlagen.


Wetenschappers in het ‘German Institute for Electrophotonics’ (Berlijn) hebben uitgebreide GDV testen (gas discharge visualization) uitgevoerd op de i9 waterfles met behulp van een Kirlian camera. Deze testen toonden een substantiële toename aan van het bio-energetisch veld na het drinken van water uit de i9 geïnformeerde fles, in vergelijking met het drinken van water uit een gewone glazen fles.
Resultaten toonden aan dat drinken van water uit de i9 waterfles een positieve invloed heeft op ons algemeen welzijn: het verhoogt ons energie level en vitaliteit, net zoals onze mogelijkheid om om te gaan met stress, ziekte en andere schadelijke factoren.
De zogenaamde “uien testen” worden beschouwd als de standaard milieucontrole tests, en worden gebruikt als bio-indicator in de evaluatie van milieuvervuiling. Het wordt beschouwd als een zeer efficiënte wetenschappelijke procedure in onderzoeken naar waterkwaliteit.

De Allium test is een test die gebruikt wordt bij het vaststellen van genotoxiciteit van de ecosystemen op aarde – water, bodem, lucht, en andere media. De frequentie van chromosomale afwijkingen bevindt zich in de uiteinden van de wortelcellen van de geteste plantenwortels van de gewone ui (Allium cepa L.), waar het bewijs van mogelijke genotoxische stoffen wordt verstrekt. De test houdt rekening met de uitgebreide invloed en onderlinge afstemming tussen genotoxische stoffen en genetisch materiaal (chromatine, chromosomen).

De uien testen (Allium tests) geven onverzettelijk bewijs van de kwaliteit van het water en in tegenstelling tot chemische tests, tonen ze de uitgebreide effecten van vervuiling, niet alleen de aanwezigheid van bepaalde stoffen zoals onderzocht door methoden uit de analytische chemie.

Wat zijn Chromosomen?

Chromosomen zijn de structuren die genen bevatten. Genen zijn de afzonderlijke instructies die ons lichaam vertellen hoe te ontwikkelen en functioneren. Zij regelen fysieke en medische kenmerken zoals haarkleur, bloedgroep en gevoeligheid voor de ziekte.

Veranderingen die invloed hebben op de structuur van chromosomen kunnen problemen met groei, ontwikkeling en werking van de systemen van het lichaam veroorzaken. Deze veranderingen kunnen vele genen langs het chromosoom beïnvloeden en de eiwitten in deze genen verstoren .

i9 Testresultaten

Terwijl de ui testresultaten niet alleen eenduidig zijn, wat betreft de kwaliteit van water, tonen ze ook duidelijk de effecten van vervuiling aan, wat niet het geval is met chemische tests. Het is bewezen dat de genotoxiciteit van water in de i9 geïnformeerde waterfles aanzienlijk werd verminderd.
 

Verschillende voorbeelden van chromosoomschade in metafase cellen verkregen uit de meristeme worteltype cellen van een ui (Allium. cepa L.): één beschadigd chromosoom (A), vier beschadigde chromosomen (B), acht beschadigde chromosomen (C), heel het chromosoom garnituur is beschadigd(D).

 

Voorbeelden van een serie uien die gecultiveerd werden gedurende 72 uur in verschillende concentraties MMS: 100 ppm (A), 10 ppm (C), 1 ppm (E), 0,1 ppm (F), 0,01 ppm (D) and 0,001 ppm (B).

Naar aanleiding van de resultaten van algemene toxiciteit en het genotoxiciteitsniveau tussen de positieve en negatieve controlestalen van behandeld leidingwater (originele i9 geïnformeerd waterfles), kan men concluderen dat het water uit de i9 waterfles een lagere genotoxisch niveau heeft dan gewoon kraanwater.

Behandeling in overeenstemming met de originele technologie (de originele i9 geïnformeerd waterfles) vermindert het niveau van de algemene toxiciteit, alsmede het niveau van de genotoxiciteit (p = 0,0325 <0,05 – Fisher’s Exact Test). De kwaliteit van het water wordt verbeterd.Deze test werd verschillende malen uitgevoerd met telkens gelijkaardige resultaten. Ze kan gemakkelijk door iedereen thuis zelf gedaan worden.
Het rottingsproces van een appel werd bestudeerd in de i9 fles en in een gewone glazen fles (zonder de informatieTag en water). 
Als de appel 3 dagen in de fles lag en hierna eruit gehaald werd, wordt een duidelijk verschil gezien in het rottingsproces.
Op dag 6 was het appelstukje dat een paar dagen in de fles met een i9 tag gelegen had, duidelijk minder rot.
Verder had het zijn oorspronkelijk textuur meer behouden, waaruit je kunt concluderen dat de vitaliteit in de appel uit de i9 fles een stuk hoger ligt dan in een gewone fles.

Op 5:40 min is de 6 daagse appeltest duidelijker te zien in onderstaand filmpje.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN