i9 mobiele water vitalisatie

i9 FLES ROOD-PASSION

i9 FLES ROOD-PASSION
i9 FLES ROOD-PASSION
i9 FLES ROOD-PASSION
49.95
InStock
Levertijd: Verz. binnen 1 werkdag
Aantal

i9 Passion – Stimuleer je Lichaamsenergie

Rood is de kleur die binnen de kleurentherapie gekoppeld is aan de stuit  of wortelchakra. Deze chakra situeert zich aan je stuitje en hangt samen met passie, wilskracht en je veilig voelen. Als deze chakra in balans is, kenmerkt je leven zich met de eigenschappen: gemakkelijk overleven, vitaliteit, realiteitszin, gegrond zijn, veiligheid, ondersteund worden, stabiliteit, moed en gegronde impulsiviteit.

Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn subtiele energie centra in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen.Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.

 

Inhoud: de fles heeft een inhoud van 650ml
 

Reinigings Instructies

De binnenkant

Reinig de binnenkant van de i9 Fles met een flessenborstel en/of met een azijn oplossing. Doe ongeveer 0,5 dl azijn in de fles en vul dit aan met water. Laat de fles hiermee10 minuten staan, laat de fles open (zonder dop), en spoel de fles vervolgens goed na.

De buitenkant

Reinig de buitenkant van de i9 fles uitsluitend met water en oefen hierbij nooit druk uit op de informatie button. Gebruik géén alcohol of andere schurende/bijtende middelen. Deze kunnen de informatie button beschadigen!

Waarschuwing!

De i9 Fles is niet geschikt voor de vaatwasser! Gebruik de i9 Fles ook niet in de magnetron of op een hittebron en plaats de fles niet in de vriezer! De informatie button kan hierdoor beschadigd raken en de product garantie zal hierdoor vervallen. 
Oefen nooit druk uit op de informatie button! Beschadigde buttons kunnen hun water- structurerende eigenschap verliezen!

 

Opmerkingen

- Geïnformeerd water heeft een sterk reinigend effect. Sommige mensen ervaren in het begin een lichte detoxificatie reactie (milde diarree, veel moeten plassen, lichte hoofdpijn enz.). Dit verdwijnt doorgaans na een paar dagen vanzelf. Als de klachten aanhouden is het verstandig om uw dokter te raadplegen.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

i9 FLESSENBORSTEL€ 12.00
i9 FLES CHAKRA€ 49.95
i9 FLESSENBORSTEL€ 12.00
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN